Store Lederdag Lørdag d. 16. april

  Lørdag d. 16. april inviterer Distrikt Syd og -Trekantens aktivitetsudvalg alle medlemmer over 16 år til Store Lederdag i Bramdrupdam. Her kan du blandt andre møde Team Tvilling, som deler deres unikke historie og vision.

  En januar dag i 1980 kom tvillingerne Steen og Peder til verden. Det skete 3 måneder for tidligt. Peder manglede ilt under fødslen og endte med at blive spastiker og har siddet i kørestol hele sit liv. Steen derimod slap uden mén.

  De to voksede op i en lille by på Midtsjælland med stor støtte fra familien og en indstilling om, at Peder aldrig skulle behandles anderledes. For familien havde Peder kun ét handicap – nemlig, at være kørestolsbruger.


  Den indstilling har sidenhen ført til store bedrifter for tvillingeparret, der blandt har gennemført en ironman og er gået ind i kampen for at udligne forskellen mellem mennesker. Hvordan det kan lade sig gøre, kommer de og fortæller til Store Lederdag.

  Fest og aktiviteter

  Udover inspiration fra Steen og Peder, bliver der også tid til at fejre det frivillige fællesskab i KFUM og KFUK. Det sker gennem en festmiddag med god underholdning. Der vil også være mulighed for at komme smut i hallen og deltage i andre aktiviteter sidst på aftenen.


  Det fælles program starter kl. 16.30, men sidder du i et udvalg eller en bestyrelse, så har I mulighed for at være med allerede fra kl. 13, hvor I kan holde møde i indbydende rammer og med god forplejning. Hele dagen kommer til at foregå i Bramdrupdam sports- og mødecenter, og vi håber, at rigtig mange vil støtte op om dagen. Det gør det kun endnu sjovere!

  Tilmelding åbner sidst i januar. Du vil til den tid kunne finde links og yderligere informationer på Distrikt Trekantens hjemmeside. For spørgsmål kontakt . Du kan allerede nu melde din ankomst på .